Het bestuur

Maak kennis met het bestuur

Gedreven, Gepassioneerd & Enthousiast

De mensen achter onze organisatie:

Johan van den Berg

Als partner van Take 5 adviseert Johan MKB bedrijven bij bedrijfsovername, financiering en exportbegeleiding. Voorheen was hij ook Voorzitter  MKB Bergen op Zoom en bestuurslid VNO-NCW De Brabantse Wal.

www.take5.nl

 

Peter Huijgens

Peter ondersteunt bedrijven in hun ontwikkeling en laat hen letterlijk een Stap Omhoog zetten. Zijn bedrijf heet dan ook toepasselijk Stap Omhoog. Vanuit deze hoedanigheid is Peter voorzitter van MKB Bergen op Zoom en bestuurslid VNO NCW Brabantse Wal.

www.stapomhoog.nl

 

Jeroen Jonkers

Namens het MBK West-Brabant neemt Jeroen Jonkers deel aan het bestuurlijk overleg ‘regionaal werkbedrijf’. Dit is een bestuurlijk overleg tussen onderwijs, overheid en bedrijfsleven .  

www.jonkersenko.nl

 

Pim Verwijmeren

Pim is naast zijn werk als account/fiscalist bij ESJ te Oosterhout de penningmeester bij MKB West-Brabant en is tevens actief in meerdere verenigingen/stichtingen, zoals MKB  Regio Oosterhout.

www.esj.nl

 

Bianca van Poppel

Vanuit Pops Advies & Ondersteuning verzorgt Bianca van Poppel de Backoffice van het Netwerk en ondersteunt zij het bestuur.

www.popsadvies.nl

 

Jeroen de Lange

Jeroen wil als “verbinder” zijn visie, kennis en ervaring delen om te zorgen dat de kloof tussen overheden en bedrijfsleven kleiner wordt. Het doel:  een nog beter ondernemersklimaat in de regio