Eén van de grootste problemen bij veel bedrijven en organisaties is het vinden van de juiste medewerkers. Door personeelstekort in de Groensector worden van ver mensen ingevlogen om de werkzaamheden uit te voeren.

Participeren Loont is het project ‘Perspectief op Werk’ in West-Brabant. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor geld ter beschikking gesteld om aan de slag te gaan uw personeelstekort op een andere manier op te lossen. Samen met Treeport Zundert organiseren wij woensdag 29 januari 2020 een WERK-sessie in Zundert.

Ook u kunt met dit project meedoen! Bij de uitvoering van het project zijn alle lokale gemeenten en regionale partijen zoals WerkgeversServicePunt West-Brabant, MKB Nederland en VNO-NCW betrokken.

Wat heeft u er aan?

Dit maken we u duidelijk tijdens een van de vele bijeenkomsten die we organiseren. U krijgt hier concreet te horen hoe u:

  • gebruik kunt maken van een financiële regeling om mensen op te leiden;
  • een cursus krijgt aangeboden op het gebied van wet- en regelgeving;
  • ondersteuning krijgt voor uw eigen organisatie;
  • aan de slag gaat met een potentiële medewerker die nu geen werk heeft.

Bovenstaande zal niet altijd gemakkelijk zijn. Uw bedrijf én de medewerker zullen extra inspanningen moeten doen. Hiervoor krijgt u middelen en ondersteuning om dit mogelijk te maken. Met elkaar bepalen we wanneer een nieuwe werknemer ‘werkfit’ is, om de kans op een succesvolle plaatsing te vergroten. Naast de mogelijke nieuwe medewerker en uw leerervaring krijgt u natuurlijk de waardering en erkenning als sociaal ondernemer. Participeren Loont!

De eerst volgende sessie staat gepland op:

 

Datum:       woensdag 29 januari 2020
Tijdstip:     8.00 – 10.00 uur
Locatie:     Hoeve Klein Zundert, Klein Zundertseweg 13, 4882 BE Zundert

Heeft u zin om deel te nemen of heeft u vragen? Stuur dan een mail naar info@participerenloont.nl of bel met Peggy de Neef (06 10938678)