Aangenaam Bergen op Zoom, MKB Bergen op Zoom en VNO-NCW Brabantse Wal nodigen u als ondernemer uit voor ‘de Dag van de Ondernemer’ op vrijdag 15 november 2019, vanaf 16.00 uur bij Delta Agrifood Business (Suikerlab) aan de Van Konijnburgweg 24 in Bergen op Zoom.

De Dag van de Ondernemer, uitgeroepen door MKB Nederland, is sinds 2016 een begrip. Een dag waarop ondernemers in het zonnetje worden gezet, met name door gemeentes. Aangenaam Bergen op Zoom bedankt op deze dag de ondernemers voor hun durf en doorzettingsvermogen. Wij hebben Henk van Koeveringe, ondernemer pur sang, uitgenodigd om met u zijn ervaringen als ondernemer te delen. Hij begon als onderwijzer, maar nam in de jaren ’70 al snel de camping over van zijn schoonouders. Hij bouwde het bedrijf uit tot vakantiehuizenimperium Roompot. Toen private equity-firma Gilde in 2012 langskwam, verkocht al het gros van zijn aandelen. Een paar jaar later deed hij zijn laatste pluk Roompot-bezit over aan het Franse PAI. Zijn kinderen liet hij bewust buiten de opvolging van zijn bedrijf. De invloedrijke Zeeuw investeert nu zijn kapitaal in het opbouwen van ziekenhuizen en scholen. Van start-up, tot succesvol ondernemer, tot de afronding. Hij kan u er alles over vertellen!

Programma
16.00  Inloop
16.30  Opening door Liesbeth van Kerkhof, Johan van den Berg en Evert Weys. Aansluitend een korte toelichting over Delta Agrifood Business door Peter Berben.
16.40  Ondertekenen regionale samenwerking
16.50  Henk van Koeveringe, Zeeuwse ondernemer en oprichter Roompot vakanties
17.20  Netwerkborrel
18.30  Einde programma

*Let op: evenement vindt plaats op de 1e verdieping, momenteel is er nog geen lift in het pand aanwezig.

U kunt zich HIER tot 9 november inschrijven voor het programma. Aan dit programma zijn geen kosten verbonden.

Liesbeth van Kerkhof
Voorzitter VNO-NCW Brabantse Wal

Evert Weys
President-Commissaris NV Aangenaam Bergen op Zoom

Johan van den Berg
Voorzitter MKB Bergen op Zoom